Seuraavat bileet

flaijeri

Seuraa klubia

  Facebookissa
  Youtubessa

 

MA 5.12.2016

Limiteds

Kouvolalais-helsinkiläinen Limiteds koostuu rockabilly-piireissä tutuiksi tulleista hahmoista. Bändin jäsenillä on takanaan kymmeniä levyjä ja tuhansia keikkoja ympäri Eurooppaa eri bändeissä. Revival rock’n’rollia esittävä Limiteds perustettiin vuonna 2010. Limiteds on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt koluta eurooppalaisia keikka-areenoja. Miesten aikaisempia bändejä on mm. Ellis & the Angry Teens, The Beetle Crushers, Cast Iron Arms, The Lo-Lites ja Jolly Be Goode.

 

The Sun-Lites

The Sun-Lites on perustettu legendaarisen The Lo-Lites rytmiryhmän pohjalta ja rinnalle. Kuten yhtyeen laulu- ja kitaramestari Miku Majuri asian summaa: "Tuli aika aika pitkäks. Jatella oli läskibasso. Mulla oli akustinen. Harrilla ei ollu ees housut jalassa mut sillä oli sihvilät. Lainattiin Harrille haalarit ja käytiin rimputtelemassa vähän kevyemmällä otteella kaikenlaista. Rumba, calypso ja mambo meni miten meni mut on vähän sellanen fiilis et Country Bluesin päälle soiteltu Lo-Lites oli se meidän juttu. Mut se onki Sunlights."

     

Liput: 10 €

Lipputulot lahjoitetaan lyhentämättömänä Kouvolan sotaveteraaneille. Lipunmyynti alkaa klo 21.00. Vapaaliput eivät ole voimassa.Bilepaikkana Kymen Pirtti!

Valtakatu 16, Kuusankoski
© Rockin' Cocks ry 2003-